Företaget ska bedriva restaurangverksamhet med fokus på hållbarhet och kvalitet under sommartid. Produktutbudet består av gelato, mat och dryck.
2022-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -538 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -560 |
Årets resultat (tkr) | -560 |
Summa tillgångar (tkr) | 630 |
Antal anställda |
2022-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -538 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -560 |
Årets resultat (tkr) | -560 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 566 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 64 |
Tillgångar (tkr) | 630 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 26 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 604 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 630 |
2022-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | |
---|---|
Antal anställda | |
Omsättning per anställd (tkr) | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 0.0% |
Soliditet | 4.1% |
Kassalikviditet | 10.6% |
Företaget ska bedriva restaurangverksamhet med fokus på hållbarhet och kvalitet under sommartid. Produktutbudet består av gelato, mat och dryck.